HTML

Project: Dawi-Zharr

Elsősorban Chaos Dwarfok építésével és festésével fog foglalkozni ez a blog, de természetesen ha valami mást festek akkor az is felkerül. Elképzelhetőnek tartom pár battle riport leközlését is. Szóval ez lesz az én Warhammer blogom.

Utolsó kommentek

  • yaneuh: @kabaman88: Ma sikerült beszélnem a lánnyal, megvannak a figuk, és minden rendben :) (2009.08.20. 16:50) Nyári szünet
  • kabaman88 (törölt): Hehe, szerintem a 2 focis elf csapatra keresztet vethetsz :-) (2009.08.10. 19:46) Nyári szünet
  • geistwald: fris - sí - tést fris - sí - tést (2009.07.14. 09:49) Helyzetjelentés
  • yaneuh: Nem hagytam abba, csak van 2 bér projectem, és azok most prioritást élveznem, ellenben amint azok ... (2009.06.05. 17:39) Helyzetjelentés
  • kabaman88 (törölt): Nehogy abbahagyd, a legizgalmasabb résznél! (2009.06.05. 12:12) Helyzetjelentés
  • Utolsó 20

Miért pont ők?

yaneuh 2009.03.08. 19:20

Már régóta ér bennem a gondolat hogy akarok egy új fantasy sereget dicső orkjaim mellé, de nem tudtam dönteni mi legyen. Ami első körben kiesett az az empire, breton, skaven (még egy tömeg tuti nem) törpe meg a lizzardmen. Elfek közül csak a dark elfek tetszenek, de abból 2 is van baráti társaságba, és igaz vicces lenne a belső polgárháború, de egy idő után unalmas is. Káosz dolgok tetszegetnek, démont picit butának tartom, warrior viszont egészen tetszik, főleg egy marauder lovas sereg, beastek meg majd ha kijönnek. De igazából ezek sem azok amik kimondottan tetszenek.

2 sereg viszont már régóta álmom, az egyik a Dogs of War zsoldos sereg, a másik meg a ChaosDwarf. Jellemző hogy egyik sincs igazán támogatva GW által, mindkettőhöz csak régi kiadású elavult PDFek vannak, figurákat csak ebayen aranyáron lehet szerezni.

Ennek ellenére egy DoW sereget már elkezdtem konvertálni festeni, nem is állok rosszul velük.

Ami viszont a gonosz törpik mellett szól az az óriási előny, hogy szeretik rabszolgasorba taszítani más fajokat, ami játéktechnikailag ez úgy nyilvánul meg hogy hozhatnak ork és goblin osztagokat. Namármost ha balra tekintek a polcomon egy kb 10.000 pontos ork & goblin sereg néz vissza rám, így a special választásam már készen is vannak. Nomeg aki szereti az orkokat az rossz törpe nem lehet :)

Hátránya viszont hogy nem olyan könnyű figurákat gyártani hozzá mint DoWhoz, rengeteg konvertálás és puttizás kell hozzá. Időm viszont van, és szeretek szöszmötölni, szóval eldöntöttem hogy Hashut követői közé lépek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dawi-zharr.blog.hu/api/trackback/id/tr14989796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása