HTML

Project: Dawi-Zharr

Elsősorban Chaos Dwarfok építésével és festésével fog foglalkozni ez a blog, de természetesen ha valami mást festek akkor az is felkerül. Elképzelhetőnek tartom pár battle riport leközlését is. Szóval ez lesz az én Warhammer blogom.

Utolsó kommentek

  • yaneuh: @kabaman88: Ma sikerült beszélnem a lánnyal, megvannak a figuk, és minden rendben :) (2009.08.20. 16:50) Nyári szünet
  • kabaman88 (törölt): Hehe, szerintem a 2 focis elf csapatra keresztet vethetsz :-) (2009.08.10. 19:46) Nyári szünet
  • geistwald: fris - sí - tést fris - sí - tést (2009.07.14. 09:49) Helyzetjelentés
  • yaneuh: Nem hagytam abba, csak van 2 bér projectem, és azok most prioritást élveznem, ellenben amint azok ... (2009.06.05. 17:39) Helyzetjelentés
  • kabaman88 (törölt): Nehogy abbahagyd, a legizgalmasabb résznél! (2009.06.05. 12:12) Helyzetjelentés
  • Utolsó 20

Nyári szünet

yaneuh 2009.08.10. 19:15

Bár gondolom erre már rájöttetek :)

Igazából most sem nagyon akartam írni, de fórumozgattam, és rátaláltam erre (óvatossan, 16mega). Tudom nem ma jött ki, de amit a 13ik oldalon találtam az nagyon megdobogtatta pici szivecském :) Jól esik látni hogy másoknak is tetszik amit csinálok, és betesznek egy újságba is. Számomra nagy dolog na :P

Viszont ezt a jó hírt az a szomorú bejelentés követi, hogy valószínüleg karácsonyig jegelem a törpe projectet. Meg akarom várni mi a GW meglepije, és ha CD akkor lehet hogy megveszem őket, vagy legalábbis látom a seregkönyv alapján hogy tényleg akarom őket gyűjteni. Ha meg nem az lesz a meglepi, akkor még nem tudom hogyan tovább.

De! Amint lesz egy kicsit több időm, igérem elhalmozlak titeket postokkal, kis ízelítő a közeljövőből:

-BloodBowl Chaos (slaneesh) csapat 90%ban kész van, csak befejezni nincs időm, ami nagy kár, főleg mivel ők bérfestés.

-Helldorado Saracénok, télre, GDre ez a fő project. Alapdoboz megvan, elképzelhető hogy ehavi fizuból megveszem az alkimistát, a huri/djinnt. Meg talán a berbereket. Vagy a terepváltó officert.

-Hordes Skorne Warpack. Eleinte nem tetszettek, csak ár érték arány miatt vettem meg, de egyre jobban kezd megtetszeni. Itt is elöbb utóbb bővítés várható, solok és unitok, de hogy mik azt még nem tudom.

-Bloodbowl elf csapat, azaz a proxy elfek hamarosan már nem proxyk lesznek. Csapatnév váltás után valószínüleg Elfland Devils lesz a csapat neve.

-Bloodbowl dark elf csapat, mert rájöttem hogy szeretem az ügyes csapatokat. Dark elfek meg amúgyis jópofának tűnnek, nomeg nagyon tetszettek a figurák is.

(A 2 BB csapattal is jó lenne kész lenni GDre, hogy hozzá tudjak járulni a bemutatókhoz)

Aztán ha mindezekkel megvagyok még mindig itt van kereten egy fél 40k ork sereg, amihez tartozik egy félkész stompa, meg már pár kész jármű, valamint 2 necromunda banda is. És akkor még a fantasy orkokról nem is beszéltem. És régi vágyam BT seregem felfrissíteni is. Szerencsére most pénzem van is a hobbira, csak időm nincs :)

Kis szösszenet 2 BB elf csapathoz: Haverom ausztráliából hozza ezeket, még tavasszal kértem tőlle, mert akkor szülei kint voltak nála látogatóban, és gondoltam rajtuk keresztül megkapom, hát ebből nem lett sajna semmi. Aztán amikor haver jött nyár elején, akkor azzal fogadott, hogy jaa sorry de boltban figuk out of stock, de hugom már intézi, elvileg minden ok. Aztán pár hét múlva, hogy ja nem még sincs minden ok, mert rendelni kell, de már meg van rendelve no para. Aztán most jött pár hete az info h hehh hát igen, a boltos srác be lehetett tépve mert nem is emlékszik miről beszélünk... Aztán most hétvégén mikor jön haza a lány, család azzal informál hogy ne izguljak jönnek a babák is, szombaton érkeznek. Mivel sráccal elég jóba vagyunk, ezért péntek/szombat éjszaka ott mulatoztunk, a srác goodbye partyja, egyben a csaj welcome partyjával, hajnalban betoppan a család a lánnyal, hogy na megjöttünk puszi puszi de jó minden, viszont van egy rossz hírem, a csomagok elkavarodtak, majd csak pár nap múlva kapod meg :D (jó nekik rosszabb, de nekem vicces) Elméletileg ma már itthon van a csomag, de most meg a család van elutazva. Félelmetes.

(akit meg érdekelnek nem warhammeres postjaim, az nyugodtan látogasson el a ide ezt nagyjából nyáron is frissítem)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dawi-zharr.blog.hu/api/trackback/id/tr821301148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kabaman88 (törölt) 2009.08.10. 19:46:13

Hehe, szerintem a 2 focis elf csapatra keresztet vethetsz :-)

yaneuh 2009.08.20. 16:50:42

@kabaman88: Ma sikerült beszélnem a lánnyal, megvannak a figuk, és minden rendben :)
süti beállítások módosítása